Breaded cutlet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panganan cutlet roti populer ing saindenging jagad. Katsu minangka jeneng Jepang kanggo cutlet roti lan tonkatsu nuduhake potongan daging babi.

Breaded cutlet iku panganan kang digawé saka nutupi a cutlet saka iwak karo breading utawa antuk giliran lan salah siji goreng utawa panggang iku. Cutlet roti diarani schnitzel ing negara - negara sing nganggo basa Jerman, cotoletta alla milan ing Italia, escalope ing Prancis, filete empanado ing Spanyol, filete empanizado ing Kuba, milanesa ing Amerika Latin, katsu ing Jepang lan Korea, kotlet ing Polandia, lan kotleta ing negara sawise Soviet .