Pangresik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
sabun rai

Istilah ngresiki nuduhake produk sing ngresiki utawa mbusak rereget utawa zat liyane. Pembersih bisa dadi deterjen, lan ana macem-macem jinis pembersih sing diproduksi kanthi tujuan utawa fokus tartamtu. Contone pembersih degreaser utawa karburator digunakake ing mekanika otomotif kanggo ngresiki bagean mesin lan mobil tartamtu.

pangresik perabot omah

Varietas liyane kalebu sing digunakake kanggo kosmetologi lan dermatologi utawa perawatan kulit . Ing kasus iki, pembersih minangka produk perawatan rai sing digunakake kanggo mbusak make-up, sel kulit mati, minyak, rereget, lan jinis polutan liyane ing kulit rai. Iki mbantu ngilangi pori-pori lan nyegah kahanan kulit kayata kukul . Pembersih minangka langkah pertama ing regimen perawatan kulit lan bisa digunakake saliyane toner lan moisturizer, sawise ngresiki.