Panganggo:Nurulbaitirohmah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nurulbaitirohmah

Nuwun, Nama kula,Nurul Baiti Rohmah, peserta Papat Limpad 2011 saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:44, 3 Juni 2011 (UTC)
Biography Barnstar.png BintangWiki Biografi
"BintangWiki Biografi" dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik biografi tokoh, wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sregeb andamel artikel biografi kanggé ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun. Pras rembugan 08:07, 3 Juni 2011 (UTC)


Bio barnstar2.png BintangWiki Biologi
BintangWiki Biologi dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi sukarila ngembangaken artikel-artikel mawi topik Biologi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sregeb andamel rintisan artikel biologi kanggé mepaki Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Pras rembugan 00:01, 24 Juni 2011 (UTC)


Logo PL 2012.jpg BintangWiki Papat Limpad 2012
BintangWiki Papat Limpad 2012 dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad 2012 ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. ”Kaaturaken dhumateng Mbak Nurul minangka Panitya Proyek Papat Limpad 2012 lan lelabetanipun ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Pras pirembagan 14 Juni 2012 02.15 (UTC)


Tireless Contributor Barnstar.gif The Tireless Contributor Barnstar
The Tireless Contributor Barnstar dipunanugerahaken dhumateng panganggé ingkang kanthi boten kendhat ambangun lan maringi kontribusi seserepan ingkang aji sanget tumraping Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng! Ngaturaken The Tireless Contributor Barnstar WikiJv dhumateng Mbak Nurul ingkang giat ambangun wiki Jv. Nunung Martina (nana) pirembagan 3 Agustus 2012 12.39 (UTC)
Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.39 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Panganggé punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan panganggé sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, panganggé ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 02.46 (UTC)


Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011


Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad" Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"