Pandoro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandoro
Pandoro
Pandoro
JinisDessert bread
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaVeneto (Verona)
Woworan pokokFlour, eggs, butter and sugar
Buku masakan: Pandoro  Médhia: Pandoro

Pandoropalafalan jroning basa Italia: [panˈdɔːro] minangka roti manis tradisional Italia, paling populer ing sekitar Natal lan Taun Baru . Biasane produk Veronese, pandoro biasane dibentuk kaya frustum kanthi bagean lintang wolung mancing. Asring dadi dusted karo vanilla -scented diabétes digawe kanggo meh podo pucuk salju ing Alps Italia sak Natal.