Pala kasampar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pala kasimpar ya iku sawernane tetuwuhan kang hasile (racaké awujud woh-wohan) kang dunungé ana ing dhuwur lemah kaya ta waluh, semangka, timun, krai, bligo, jipang lan labu