Pai pitik Moravia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pai pitik Moravia
Moravian Chicken Pie.jpg
Buku masakan: Pai pitik Moravia  Médhia: Pai pitik Moravia

Pie pitik Moravia minangka salah sawijining jinis olahan pie iwak gurih sing diwiwiti ing kutha kolonial Salem, North Carolina . Iki minangka pie kulit tradisional sing digawe roti lapis sing ringkes, mung isine potongan daging ayam rebus lan saos sing adhedhasar kenthel Beda karo pai pot pitik, sayuran ora nate kalebu ing ngiseni. Pai kasebut disajekake ing irisan kanthi kuah pitik panas ing sisih ndhuwur, lan kuah ekstra ing sisih kasebut. Kentang tumbuk minangka iringan umum.