Omelèt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Omelet)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Omelèt ya iku panganan sing kagawé saka campuran mi lan endhog. Carané gawé gampang banget, ya iku, mi sing wis digodhog nganti mateng, dikopyok karo endhog. Banjur ditambahi bumbu kayata bawang, brambang, lombok, loncang, merica, lan uyah supaya énak, sak wisé rata, digorèng ing lenga panas. Paling énak yèn dipangan yèn isih panas, ditambah saos tomat utawa saos lombok.