Omelet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Omelèt ya iku salah sawijining panganan sing kagawé saka campuran mi lan endhog. Carané gawé gampang banget, ya iku, mi sing wis digodhog nganti mateng, dikopyok karo endhog. Banjur ditambahi bumbu supaya énak, sak wisé rata, digorèng ing lenga panas. Paling énak yèn dipangan yèn isih panas, ditambah saos tomat utawa saos lombok.