Nyepédhah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
ManifVelo2003.JPG

Nyepédhah utawa ngepit (basa pacelathon:gowès), iku kagiatan rékréasi utawa ulah raga, uga dadi salah sijiné sarana transportasi dharat kang migunakaké sepédhah. Ulah raga sepédhah misuwur karana bisa ditrapaké ing tlatah utawa kemedan kang werna-werna kayata ana ing dalan, pagunungan, uga ana kemedan kang mbebayani kang dimupangatake minangka tethandingan lan adu kacepetan

Ulah raga nyepédah profesional dijenengake balap sepédhah.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nyepédhah&oldid=965150"