Parembugan:Nyepédhah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Balap sepedah iku tak kira dibedakake saka sesepedahan kanggo olahraga utawa rekreasi. Balap sepedah iku mung dilakoni jroning lomba balapan nganggo sepedah ing dalan lan lintasan velodrom. Dadi miturut panemuku balap sepedah iku mung bageyan saka olahraga sepedah wae? Pras pirembagan 11 November 2011 14.02 (UTC)