Nowa Ruda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nowa Ruda
POL Nowa Ruda COA.svg
Lambang Nowa Ruda
PL Nowa Ruda map.svg
Lokasi Nowa Ruda
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 37,04 km²
Padunung: 24.397 jiwa 31 Des. 2005
Pelat nomor kendaran motor: DKL
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
57-400 Nowa Ruda
Situs wèb resmi: www.nowa-ruda.com
Pulitik
Walikutha: Tomasz Kiliński

Nowa Ruda (Jerman Neurode) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung 24.397 jiwa (31 Desember 2005).

Putra-putri kutha[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nowa_Ruda&oldid=1090998"