Nowa Ruda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nowa Ruda
POL Nowa Ruda COA.svg
Lambang Nowa Ruda
PL Nowa Ruda map.svg
Lokasi Nowa Ruda
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 37,04 km²
Padunung: 24.397 jiwa 31 Des. 2005
Pelat nomer kendaran motor: DKL
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
57-400 Nowa Ruda
Situs wèb resmi: www.nowa-ruda.com
Pulitik
Walikutha: Tomasz Kiliński

Nowa Ruda (Jerman Neurode) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 24.397 jiwa (31 Dhésèmber 2005).

Putra-putri kutha[besut | besut sumber]