Nowa Ruda

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nowa Ruda

Lambang Nowa Ruda

Lokasi Nowa Ruda
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia Hilir
Jembar: 37,04 km²
Padunung: 24.397 jiwa 31 Des. 2005
Pelat nomer kendaran motor: DKL
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
57-400 Nowa Ruda
Situs wèb resmi: www.nowa-ruda.com Archived 2013-07-01 at the Wayback Machine.
Pulitik
Walikutha: Tomasz Kiliński

Nowa Ruda (Jerman Neurode) iku siji kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 24.397 jiwa (31 Dhésèmber 2005).

Putra-putri kutha[besut | besut sumber]