Menyang kontèn

Norishige Kanai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Norishige Kanai
Antariksawan JAXA
KabangsanJepang
StatusAktif
Lair (1976-12-05) Dhésèmber 5, 1976 (umur 47)
Tokyo, Jepang
Pedamelan sanèsDokter
PeringkatLetnan, JMSDF
Wekdal ing ruwang angkasa168 dina 5 jam 18 minit
PamilihanJAXA Group 2009
Total EVAs1
Total wekdal EVA5 jam 57 minit
MisiSoyuz MS-07 (Ekspedisi 54/55)
Èmblem misi

Norishige Kanai, M.D. (金井 宣茂 Kanai Norishige?, lair 5 Dhésèmber 1976; umur 47 taun) yaiku dokter Jepang lan antariksawan JAXA.[1] Ia menika letnan lan perwira medis selam ing Pasukan Pertahanan Diri Maritim Jepang (Divisi Layanan Medis, Kelompok Layanan ke-1). Ia ngejabat minangka anggota grup Setatsiyun Ruang Angkasa Internasional kanggo Eskpedisi 54/55, lan bali menyang Bumi ing 3 Juni 2018.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]