Nitya Krishinda Maheswari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nitya Krishinda Maheswari (lair ing Blitar, Jawa Timur, 16 Dhésèmber 1988; umur 30 taun) atlit badminton doble putri, kang dipasangaké karo Greysia Polii.

Préstasi[besut | besut sumber]

Nitya Krishinda Maheswari - Greysia Polii.
  • 2008 : Semifinal Denmark Open Super Series 2008 (bebarengan karo Greysia Polii)[1]
  • 2009 : Semifinal Tim Piala Sudirman Indonesia 2009, Runner-up saka Aviva Singapura Super Series 2009 (bebarengan karo Greysia Polii), Semifinal Yonex Open Japan Open Super Series 2009 (bebarengan karo Greysia Polii), Semi final Yonex French Super Series 2009 (bebarengan karo Greysia Polii)
  • 2010 : Prapatfinal Li-ning Singapore Open Super Series (bebarengan Shendy Puspa Irawati), Semifinal Vietnam Grand Prix (bebarengan karo Shendy Puspa Irawati)
  • 2011 : Prapatfinal Yonex Sunrise Malaysia Open Grand Prix Gold (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Prapatfinal SCG Thailand Open Grand Prix Gold (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Juwara Yonex Sunrise Vietnam Grand Prix Open 2011 (karo Anneke Feinya Agustin), Semifinal Bank Kaltim Indonesia Open GP Gold 2011 (karo Anneke Feinya Agustin), Prapatfinal Yonex Denmark Open (karo Anneke Feinya Agustin), Runner-up grup golongan putri saka SEA Games XXVI 2011 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Juwara doble putri kaping pindho kategori individu SEA Games XXVI 2011 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin) ngalahaké pasangan Nadya Melati - Vita Marissa, prapatfinal Yonex Badminton French Open 2011 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Semifinal Hwasun Victor Koréa Grand Prix Gold 2011 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin)
  • 2012 : Prapatfinal 2012 Yonex Australia Open GP Gold (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Prapatfinal Li Ning Singapore Open 2012 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Prapatfinal Indonesia Open Grand Prix Gold Badminton 2012 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin), Prapatfinal Yonex Denmark Open 2012 (bebarengan karo Anneke Feinya Agustin)
  • 2013 : Prapatinal Djarum Indonesia Open Super Series Premier 2013 (bebarengan karo Greysia Polii) , Juwara SCG Thailand Open Grand Prix Gold 2013 (bebarengan karo Greysia Polii) , Semifinal Li Ning Singapore Open Super Series 2013 (bebarengan karo Greysia Polii)
  • 2014 : Juwara Taipei Grand Prix Gold 2014 (bebarengan karo Greysia Polii), Juwara Asian Games 2014 (bebarengan karo Greysia Polii), Semifinal Hong Kong Open Super Series 2014 (bebarengan karo Greysia Polii)
  • 2015 : Juwara Yonex Open China Taipei 2015 (bebarengan karo Greysia Polli), Juwara saka Victor Koréa Open Superseries 2015 (bebarengan karo Greysia Polli)
  • 2016 : Juwara saka OUE Singapura Open 2016 (bebarengan karo Greysia Polli)

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Badminton: Dhènemarken Open 2008 - Gade closer to ending Super Series drought" (html) (ing basa Inggris). Chinese Olympic Committee. Dijupuk 19 Juli 2014.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]