Nissan GT-R

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nissan GT-R[1]
250px
Manufacturer Nissan
Utawa Godzilla
Perakitan Tochigi, Prefektur Tochigi, Jepang
Sing ndhisiki Nissan Skyline JiTi-Er (ER34)
Klas Sports car Mobil sport
Jinis bodi Coupé 2-pintu, 4-papan duduk
Rancangan Mesin depan, all-wheel drive
Rangka Mobil sport
Mesin 3.8L VR38DETT twin-turbo V6
480 hp (2007–2008)
485 hp (2008–2010)
530 hp (2010–2012)
542 hp (2011–sekarang)
545 hp (2012–sekarang, model di Amérika Utara)
Transmisi 6 kecepatan automatik[2]
Rodha 2,780 mm (109.4 in)
Dawa 5,925 mm (233.3 in)
Amba 1,235 mm (48.6 in)
Dhuwur 13,370 mm (526.4 in)
Curb weight 1,740 kg (3,840 lb)
Desain Shiro Nakamura

Nissan GT-R ya iku mobil sport kang digawe déning Nissan, ditokake ing Jepang tanggal 6 Dhésèmber 2007, Amérika Sarékat ing 7 Juli 2008, lan sajagading donya ing Maret 2009.[3][4][5]

  1. Semua data sesuai: http://www2.nissan.co.jp/GT-R/R35/0710/index.html
  2. "2009 Nissan JiTi-Er Specs and Standard Features". Dijupuk 2007-10-24. 
  3. "Car and Driver - First Look Nissan JiTi-Er". 
  4. "2009 Nissan Skyline JiTi-Er". Inside Line. 
  5. "First Look: 2008 Nissan JiTi-Er". MotorTrend.