Nine Inch Nails

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nine Inch Nails
NIN Munich 2007.jpg
Saka kiwa manengen:
Ngarep: Jeordie White, Trent Reznor, Aaron North
Buri: Alessandro Cortini, Josh Freese
Pratélan latar wuri
Saka Cleveland, Ohio, Amerika Serikat
Génre rock alternatif
industrial rock
Mangsa akarya 1988–saiki
Labèl The Null Corporation
Interscope
Nothing
TVT
Island
Rykodisc
Sana jaringan nin.com
Anggota Trent Reznor
Tilas anggota pirsani Konser Nine Inch Nails

Nine Inch Nails (uga ditepungi minangka akronim NIN) iku sawijining indhustri music rock Amérika sing diadegaké taun 1988 déning Trent Reznor ing Cleveland, Ohio.

Diskografi[sunting | Owah sumber]

Album[sunting | Owah sumber]

Album remix[sunting | Owah sumber]

  • Fixed (1992)
  • Further Down the Spiral (1995)
  • Things Falling Apart (2000)
  • Year Zero Remixed (2007)

Anggota[sunting | Owah sumber]

Pranala njaba[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nine_Inch_Nails&oldid=928307"