Nine Inch Nails

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Nine Inch Nails
NIN Munich 2007.jpg
Pratélan latar wuri
Saka Cleveland, Ohio, Amerika Serikat
Génre rock alternatif
industrial rock
Mangsa akarya 1988–saiki
Labèl The Null Corporation
Interscope
Nothing
TVT
Island
Rykodisc
Sana jaringan nin.com
Anggota Trent Reznor
Tilas anggota pirsani Konser Nine Inch Nails

Nine Inch Nails (uga ditepungi minangka akronim NIN) iku sawijining indhustri music rock Amérika sing diadegaké taun 1988 déning Trent Reznor ing Cleveland, Ohio.

Diskografi[besut | besut sumber]

Album[besut | besut sumber]

Album remix[besut | besut sumber]

  • Fixed (1992)
  • Further Down the Spiral (1995)
  • Things Falling Apart (2000)
  • Year Zero Remixed (2007)

Anggota[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nine_Inch_Nails&oldid=928307"