Nico Pulzetti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nico Pulzetti
Pulzetti.png
Katerangan priangga
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna[1]
Angka 13
Karir nom
Cesena
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2003–2004 Cesena 3 (0)
2004–2005 Castelnuovo Garfagnana 31 (5)
2005–2007 Verona 70 (3)
2007–2011 Livorno 62 (4)
2010–2011Bari (silihann) 15 (0)
2011Chievo (silihan) 7 (1)
2011- Bologna 25 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Nico Pulzetti (lair ing Rimini, 13 Fèbruari 1984; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Pulzetti miwiti karir junioré ing klub Cesena salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet pindah ing Castelnuovo Garfagnana, Verona lan Livorno sing njilihaké ing Bari lan Chievo. Lan sawisé iku, panjenenngané gabung karo Bologna ing taun 2011.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Galeri gambar pada Getty Images
  2. Bologna FC 1909 Report and Accounts on 30 June 2011 (ing basa Itali)

Pranala njaba[besut | besut sumber]