Nathalia Dill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nathalia Dill
Asma wiyosan Nathalia Goyannes Dill Orrico
Miyos (1986-03-24) 24 Maret 1986 (umur 31)
Rio de Janeiro, Brasil
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2006–saiki

Nathalia Goyannes Dill Orrico (Rio de Janeiro, 24 Maret 1986) iku aktor filem saka Brazil.