Nathalia Dill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nathalia Dill
Asma wiyosan Nathalia Goyannes Dill Orrico
Miyos (1986-03-24) 24 Maret 1986 (umur 30)
Rio de Janeiro, Brasil
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2006–saiki

Nathalia Goyannes Dill Orrico (Rio de Janeiro, 24 Maret 1986) iku aktor film saka Brazil.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nathalia_Dill&oldid=1094642"