Nathalia Dill

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Nathalia Dill
Asma wiyosan Nathalia Goyannes Dill Orrico
Miyos (1986-03-24) Maret 24, 1986 (umur 32)
Rio de Janeiro, Brasil
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2006–saiki

Nathalia Goyannes Dill Orrico (Rio de Janeiro, 24 Maret 1986) iku aktor filem saka Brazil.