Natar, Lampung Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Natar, Lampung Kidul
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Selatan {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Natar iku kecamatan ing Kabupaten Lampung Selatan propinsi Lampung.

Kabupaten Lampung Selatan