Nanah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Name.jpg

Nanah ya iku cairan werna kuning semu putih utawa kuning semu ijo kang disebabaké bakteri. Nanah bisa disebabaké saka lecet, kukul utawa wudun. Umumé, nanah kuwi ngandhut sel getih puih lan bakteri sing mati amarga radang.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]