Wudun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Five day old Abscess.jpg

Wudun ya iku penyakit arupa nanah sing ngumpul nang ngisore kulit amarga ana inféksi.

Réferènsi[besut | besut sumber]