Wudun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Five day old Abscess.jpg

Wudun ya iku penyakit wujud nanah sing ngumpul nang ngisore kulit amarga ana inféksi.

Réferènsi[besut | besut sumber]