Wudun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Five day old Abscess.jpg

Wudun ya iku penyakit wujud nanah sing ngumpul nang ngisore kulit amarga ana inféksi.

Réferènsi[besut | besut sumber]