Menyang kontèn

Wudun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Wudun ya iku penyakit wujud nanah sing ngumpul nang ngisore kulit amarga ana inféksi.

Réferènsi[besut | besut sumber]