Wudun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Five day old Abscess.jpg

Wudun ya iku penyakit wujud nanah sing ngumpul nang ngisore kulit amarga ana inféksi.

Réferènsi[besut | besut sumber]