Menyang kontèn

Murgh musallam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Murgh musallam
AjanganMain course
Panggonan asalIndian Subcontinent
Olah-olahan nasional gegayutanIndia, Bangladesh, Pakistan
Hawa ajanganHot
Woworan pokokChicken, tomato, egg, ginger, garlic, onion
Buku masakan: Murgh musallam  Médhia: Murgh musallam

Murgh musallam ( whole chicken ) minangka salah sawijining jinis olahan

Mughlai sing asale saka sub bawana India . [1] Iki kalebu daging pitik sing diasinake ing pasta jahe-bawang putih, diiseni endhog rebus lan dibumboni rempah-rempah kayata safron, kayu manis, cengkeh, wiji empuk, kapulaga lan lombok. Wis dimasak garing utawa nganggo saus, lan dihias karo almond lan godhong perak. [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Singh, Prerna. "Whole chicken (Murg Musallam)". theguardian.com. The Guardian.
  2. "Murgh Musallam: stuffed chicken has never tasted this good". firstpost.com. Firstpost.