Motorhead

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Motörhead
Motorhead 5632.jpg
Pratélan latar wuri
Saka London, Inggris
Génre Heavy metal
Mangsa akarya 1975 - saiki
Labèl EMI, Bronze Records, Sanctuary, SPV GmbH, Epic
Sing magepokan Metallica, Ramones, Fastway, The Damned, Thin LizzyRainbow
Sana jaringan www.imotorhead.com
Anggota Lemmy Kilmister
Phil Campbell
Mikkey Dee

Motörhead ya iku grup enggal legendharis saka nagari Inggris ingkang diparingi predikat pamados aliran musik heavy metal

Anggota[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Riwayat Labuh[besut | besut sumber]

Pranala Njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Motorhead&oldid=988560"