Motorhead

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Motörhead
Motorhead 5632.jpg
Pratélan latar wuri
SakaLondon, Inggris
GénreHeavy metal
Mangsa akarya1975 - saiki
LabèlEMI, Bronze Records, Sanctuary, SPV GmbH, Epic
Sing magepokanMetallica, Ramones, Fastway, The Damned, Thin LizzyRainbow
Sana jaringanwww.imotorhead.com
AnggotaLemmy Kilmister
Phil Campbell
Mikkey Dee

Motörhead ya iku grup enggal legendharis saka nagari Inggris ingkang diparingi predikat pamados aliran musik heavy metal

Anggota[besut | besut sumber]

Diskografi[besut | besut sumber]

Riwayat Labuh[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]