Morotai Kidul, Halmahera Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Morotai Kidul, Halmahera Lor
Nagara Indonésia

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Lor {{{nama dati2}}}]]

Morotai Kidul iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Lor propinsi Maluku Lor, Indonésia.

Kabupatèn Halmahera Lor