Montsoreau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Montsoreau
Komune
© Dominique Drouet-Montsoreau .jpg
Più bei borghi del mondo montsoreau 1.jpgMost beautiful villages montsoreau 2.jpg
Most beautiful villages of the world montsoreau 2.jpg
Ndhuwur menyang sisih kiwa, kiwa menyang tengen: Pandhangan panorama desa saka Loire; Kastil Montsoreau - Museum Seni Kontemporer; Dalan khas Monstoreau sing didaftar ing desa sing paling apik ing Prancis; Sunset ing Montsoreau saka Kastil Montsoreau - Museum Seni Kontemporer
Coat of arms of Montsoreau
Coat of arms
Montsoreau kapernah ing Prancis
Montsoreau
Montsoreau
Koordhinat: 47°12′59″N 0°03′25″E / 47.2164°N 0.0569°E / 47.2164; 0.0569Koordhinat: 47°12′59″N 0°03′25″E / 47.2164°N 0.0569°E / 47.2164; 0.0569
NagaraFrance
RégionPays de la Loire
DépartemènMaine-et-Loire
ArondisemenSaumur
KantonSaumur-Sud
InterkomunalitasSaumur Val de Loire
Pamaréntahan
 • Mayor (2014–2020) Gérard Persin
Laladan15,19 km2 (200 sq mi)
Cacah warga (2016)2447
 • Pepadhet0.86/km2 (2.2/sq mi)
Demonym(s)Montsorelian (en)
Montsorélien(ne) (fr)
Zona wektuCET/CEST (UTC+1/+2) (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
INSEE/Kodhe pos49219 /49730
Élevasi27–83 m (89–272 ft)
(avg. 36 m or 118 ft)
Situs wèbwww.ville-Montsoreau.fr (ing basa Prancis)
1 French Land Register data, which excludes lakes, ponds, glaciers > 1 km2 (0.386 sq mi or 247 acres) and river estuaries. 2 Population without double counting: residents of multiple communes (e.g., students and military personnel) only counted once.

Montsoreau (Walanda: Monsoro) wujud sawijining lawas kutha lan komune sing ana ing sisih kulon nagara Prancis.[1] Kutha iki sing ndunungi ana wantara 447 jiwa ing taun 2015 lan jembar wewengkon kurang luwih 519 hektare.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Montsoreau ing Wikimedia Commons

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Commune de Montsoreau Site patrimonial remarquable" (PDF). ville de montsoreau. 2017-11-13. Dijupuk 2019-09-26.