Monte Landis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Monte Landis
Monte Landis in Charade.jpg
Landis, 1963
Lair (1933-04-20) April 20, 1933 (umur 87)
Inggris Glasgow, Skotlandia
BangsaSkottish
Jeneng liyaMonty Landis
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1963-

Monte Landis ya iku pelawak, aktor, lan pambiwara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]