Kategori:Lair 1933

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
<< 1930an : 1930-1931-1932-1933-1934-1935-1936-1937-1938-1939 >>

Wong-wong sing lair ing taun 1933.
Uga mangga mirsani: Kategori:Pati 1933.

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Lair 1933 ing Wikimedia Commons.