Monomer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Ing kimia, sawijining monomer iku struktur molekul sing bisa iketan kanthi kimia karo monomer liyané kanggo nyusun molekul polimer sing dawa lan makaping-kaping. Monomer bisa arupa hidrokarbon, gula, asam amino, utawa asam lemak.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]