Monomer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ing kimia, siji monomer iku struktur molekul kang bisa iketan kanthi kimia karo monomer liyané kanggo nyusun molekul polimer kang dawa lan makaping-kaping. Monomer bisa wujud hidrokarbon, gula, asem amino, utawa asem lemak.

Pirsanana uga[besut | besut sumber]