Menyang kontèn

Mohd Izam Arshad

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aksara Latin
     
Izam
LairMohd Izam bin Arshad
(1969-07-08) 8 Juli 1969 (umur 54)
PadununganCithakan:Country data Kuala Lumpur Kuala Lumpur, Malaysia Malaysia
BangsaMalaysia
Jeneng liyaIzam EYE
Warga nagaraMelayu
Karir musik
GénrePop, Pop rock, Balada, Rock
PakaryanPenyanyi
Mangsa akarya1987–kini
Sing magepokanEYE

Mohd Izam bin Arshad (lair 8 Juli 1969; umur 54 taun), utawa luwih dikenal minangka Ezam utawa Izam EYE, yaiku vokalis grup musik EYE saka Malaysia.[1]

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. "Ezam (EYE) Hilang 13 Tahun Kerana Sertai Tabligh - Hiburan | mStar". www.mstar.com.my. Dibukak ing 2019-11-19.

Pranala jaba[besut | besut sumber]