Moammar Emka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Moammar Emka (lair ing Tuban, Jawa Timur, 13 Fèbruari 1974; umur 44 taun) misuwur déning buku kontroversial, "Jakarta Undercover" (Sex in The City).

Karier[besut | besut sumber]

Moammar Emka sampun nulis puluhan buku. Buku tulisan moammar ingkang misuwur sanget ugi ngangkat namanipun inggih punika "Jakarta Undercover". Buku punika nyeritaake babagan panguripan seks alasan ingkang wonten ing Jakarta. Buku punika sampun cetak ngantos kaping 35.

Pranala njaba[besut | besut sumber]