Mlayu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Mlayu Maraton

Mlayu bisa uga dijlentrehake ing babagan mlaku cepet kang dilakoni kéwan utawa manungsa kang mupangatake suku . Ing basa Indonésia kasebut Lari.Mlayu ing donya ulah raga kagolong ing istilah olah awak ya iku siskil/suku ing sakjroning wektu digerakake lan dicepetake kanthi tumuju ing tlatah kang tumuju.Mlayu uga digolongake ing salah sijiné wujud latihan aerobik lan latihan anaerobik.

Deleng uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mlayu&oldid=968616"