Mlayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mlayu Maraton

Mlayu bisa uga dijlentrehake ing babagan mlaku cepet kang dilakoni kéwan utawa manungsa kang mupangatake suku . Ing basa Indonésia kasebut Lari.Mlayu ing donya ulah raga kagolong ing istilah olah awak ya iku siskil/suku ing sajeroning wektu digerakake lan dicepetake kanthi tumuju ing tlatah kang tumuju.Mlayu uga digolongake ing salah sijiné wujud latihan aerobik lan latihan anaerobik.

Uga delengen[besut | besut sumber]