Mlayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mlayu Maraton

Mlayu bisa uga dijlentrehake ing babagan mlaku rikat kang dilakoni kéwan utawa manungsa kang mupangatake suku. Ing basa Indonésia mau Lari.Mlayu ing donya ulah raga kagolong ing istilah olah awak ya iku siskil/suku ing sajeroning wektu diobahaké lan dirikataké kanthi tumuju ing tlatah kang tumuju.Mlayu uga digolongake ing salah sijiné wujud latihan aerobik lan latihan anaerobik.

Uga delengen[besut | besut sumber]