Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
39 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
c (r2.5.2) (bot Menambah: da:Sonia Gandhi)
[[no:Sonia Gandhi]]
[[os:Ганди, Соня]]
[[pa:ਸੋਨੀਆ ਗਾਂਧੀ]]
[[pl:Sonia Gandhi]]
[[pt:Sonia Gandhi]]
32.744

besutan

Menu navigasi