Tompi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
80 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Miturut masalah [[Kleptokrasi]] kang dadi julukané [[Indonésia]].<ref name="tompi"/>
Tompi anduweni pandapat, menawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
 
 
6.047

besutan

Menu navigasi