Tungau: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
15 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: tr:Akarlar
c (r2.5.5) (bot Membuang: tr:Akar)
c (r2.6.4) (bot Menambah: tr:Akarlar)
[[sv:Kvalster]]
[[ti:ሚተ]]
[[tr:Akarlar]]
[[udm:Лемтэй]]
[[uk:Кліщі]]
62.424

besutan

Menu navigasi