Tawang Mangu: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Membuang: id:Tawang Mangu; kosmetik perubahan)
Tidak ada ringkasan suntingan
Wonten ing sakupengipun kathah Villa utawi wisma ingkang dipun séwakaken, “restoran”, lan tiyang ingkang sadéan [[Sate]] keliling ingkang dados khasipun Tawang Mangu.<ref name="ung">[http://semarang.go.id/pariwisata/ Dinas Pariwisata Semarang](diunduh tanggal 7 April 2011)</ref> Wonten ing Tawang Mangu menika nggadhahi papan wisata piyambak [[Grojokian sèwu]] ingkang inggilipun ngantos 1000m.<ref name="ung"/> sadéréngipun mlebet kedah tumbas karcis, ananging boten kuciwa, samangké dipungantos kaliyan sesawangan ingkang éndah lan nengsemaken.<ref name="ung"/> Tumuju ing grojokan sèwu menika kedhah minggah ing undhak-undhakan saking [[séla]] lan boten wiyar.<ref name="ing">[http://wisatasolo.com/wp/2008/06/cd-profil-dan-potensi-pariwisata-solo-surakarta/ Wisata Solo]9diunduh tanggal 7 April 2011)</ref>
Wonten ing kiwa tengen menika kathah wit-witan ingkang sampun tuwa umuré.<ref name="ing"/> Kadosta [[wit ringin]], [[wit jati]] ingkang ngrembuyung.<ref name="ing"/> Ananging ngatos-atos amargi wonten mrika kathah ingkang manggéni inggih menika atusan [[kethèk]] ingkang nakal lan nggangu [[wisatawan]]. Malah ngantos mendhet gawanipun wisatawan.<ref name="taw">[http://cityguide.kapanlagi.com/solo/telepon-penting/6080-dinas-pariwisata-seni-dan-budaya.html Pariwisayta Solo](diunduh tanggal 7 April 2011)</ref>
Dumugi ing grojokan sèwu menika sesawanganipun katon éndah, wisatawan saged dolanan toya saremenipun.<ref name="taw"/> Menawi tumuju ing wétan kirang langkung 45menit saking Tawang Mangu mangké saged mrangguli [[Telaga Sarangan]] ingkan sesawanganipun boten kalah éndah lan nengsemaken.
 
==Cathetan suku==
230

besutan

Menu navigasi