Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
20 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ca:Sonia Gandhi
c ([r2.5.2] bot Menambah: tl:Sonia Gandhi)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ca:Sonia Gandhi)
[[bg:Соня Ганди]]
[[bn:সোনিয়া গান্ধী]]
[[ca:Sonia Gandhi]]
[[cy:Sonia Gandhi]]
[[de:Sonia Gandhi]]
35.118

besutan

Menu navigasi