1942: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: li:1942; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: qu:1942)
c (bot Menambah: li:1942; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
* [[Jepang]] wiwit njajah [[Indonesia]]
 
== Lair ==
*
 
 
== Seda ==
 
{{Stub}}
[[la:1942]]
[[lb:1942]]
[[li:1942]]
[[lij:1942]]
[[lmo:1942]]
39.129

besutan

Menu navigasi