Menyang kontèn

29 April: Béda antara owahan

43 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
bot Menambah: qu:29 ñiqin ayriway killapi; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: qu:29 ñiqin ayriway killapi; kosmetik perubahan)
<b>''' 29 [[April]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[1945]] – [[Adolf Hitler]] émah-émah kaliyan [[Eva Braun]], yangipun.
 
== Wiyosan ==
 
 
== Séda ==
 
 
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:29 April}}
:[[28 April]] – [[29 April]] – [[30 April]]
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:29 April]]
[[pnt:29 Απρίλτ]]
[[pt:29 de abril]]
[[qu:29 ñiqin ayriway killapi]]
[[ro:29 aprilie]]
[[ru:29 апреля]]
40.613

besutan