Biru: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
321 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
c (bot Menambah: be:Сіні колер)
(+)
{| align="right"
|-
! Kothak punika nuduhinedahaken warniwerni ''biru''.
|-
| width="200100" height="200100" style="background: blue;" |  
|}
'''Biru''' punika satunggiling [[kelir|werni]] saking tigang werni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika [[ijo|ijem]] lan [[abang|abrit]]. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken werni [[langit]] lan [[Segara|toya seganten]]. Ing babagan budaya, werni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (getih biru).
'''Biru''' punika [[kelir|warni]]:
 
*[[...]]
 
*lan liya-liyane
==Mangga mirsani==
* [[Daftar werna|Daftar werni]]
 
{{colors}}
78.624

besutan

Menu navigasi