Setatus konservasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji
(→‎Tataran status: éjaan, replaced: liar → alasan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
'''Status konservasi''' [[spésies]] iku indikator kamungelan kanggo spésies sing [[takson ekstan|isih ana]] lan kasisa tekan saiki utawa mangsa ngarep. Akèh faktor digunaaké kanggo nemtokaké status konservasi sawijiningsiji spésies: ora mung spésies sing kasisa, nanging uga kabèh paningkatan utawa panurunan populasi, tingkat suksèsé panangkaran, lan ancaman-ancamané.
 
==Tataran status==
352.737

besutan

Menu navigasi