Spesies cures

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Macan Jawa sing wis cures taun 1980-an.

Spesies cures jroning biologi ateges ilangé sawiji spesies utawa saklompok takson. Wektu kacuresan spesies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spesies kasebut, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.

Spesies cures ing Indonésia[besut | besut sumber]

Wis cures[besut | besut sumber]

Spesies jroning bebaya cures[besut | besut sumber]

Spesies jroning kahanan mutawatiri[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Spesies cures ing KamusWiki.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Spesies_cures&oldid=1010650"