Spesies cures

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Macan Jawa sing wis cures taun 1980-an.

Spesies cures sajeroning biologi ateges ilangé sawiji spésies utawa saklompok takson. Wektu kacuresan spésies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spésies mau, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.

Spesies cures ing Indonésia[besut | besut sumber]

Wis cures[besut | besut sumber]

Spesies sajeroning bebaya cures[besut | besut sumber]

Spesies sajeroning kahanan mutawatiri[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Spesies cures ing KamusWiki.