Spesies cures

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Macan Jawa sing wis cures taun 1980-an.

Spesies cures sajeroning biologi ateges ilangé sawiji spesies utawa saklompok takson. Wektu kacuresan spesies ditandhani kanthi matiné indhividhu pungkasan spesies kasebut, lan kamampuan kanggo kembang biak ora ana manèh.

Spesies cures ing Indonésia[besut | besut sumber]

Wis cures[besut | besut sumber]

Spesies sajeroning bebaya cures[besut | besut sumber]

Spesies sajeroning kahanan mutawatiri[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Spesies cures ing KamusWiki.