Tentara Nasional Indonesia Angkatan Udara: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
→‎top: ganti isi, replaced: kabawah déning → dibawahi
(→‎top: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah)
(→‎top: ganti isi, replaced: kabawah déning → dibawahi)
{{TNI}}
[[Gambar:logo tni-au.png|left|100px|Logo TNI-AU]]
'''Tentara Nasional Indonesia-Angkatan Udara''' ('''TNI-AU''') iku péranganing [[Tentara Nasional Indonésia]] kang kabawah déningdibawahi Kepala Staf TNI Angkatan Udara, dicekak [[KSAU]] kang wektu iki diwengku déning Marsekal TNI [[Subandrio]]. TNI-AU duwèni loro komando operasi ya iku [[Komando Operasi Angkatan Udara I]] (Koops AU I) kang markasé dumununbg ing Halim Perdanakusumah, [[Jakarta]] lan [[Komando Operasi Angkatan Udara II]] (Koops AU II) kang markasé ing kutha [[Makassar]].
 
== Tugas TNI-AU ==
352.737

besutan

Menu navigasi