Métro de Lyon: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Rute: clean up, replaced: ngliputi → ngambah using AWB
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
c (→‎Rute: clean up, replaced: ngliputi → ngambah using AWB)
== Rute ==
[[Gambar:Lyon - transports en commun - Farben nach Transportmittel.png|thumb|300px|Map of public transports in Lyon]]
Sistem métro ngliputingambah sekawan jalur, A-B-C-D, saben jalur dipuntandhani ing péta kanthi warni ingkang béda:
{| border="1" cellpadding="3" style="margin: 0 auto; border-collapse:collapse; text-align:center;"
! style="padding: 0 1em;"|Jalur
5.602

besutan

Menu navigasi