Motorola ROKR E2: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga
c (clean up, replaced: pixel → piksel using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: poliponikugapoliponik uga)
}}
 
'''Motorola ROKR E2''' ya iku [[tilpun sélulèr]] kang diprodhuksi déning pabrikan [[Motorola]].<ref>{{Cite news|url=http://spesifikasi.co.id/handphone/motorola/1401/motorola-rokr-e2|title=Harga dan Spesifikasi Motorola ROKR E2 Januari 2018|access-date=2018-01-17|language=ID}}</ref> Sèri iki kawanuhaké ing Januari taun 2006, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 106 x 49.5 x 18&nbsp;mm déné boboté 107 gram. Layaré TFT, 256K werna ukuran 2.0 inchi kanthi résolusi 240 x 320 piksel. Motorola ROKR E2 nggunakaké [[sistem operasi]] Linux. Kanggo sesukan, uga ana [[game]]. Motorola ROKR E2 dilengkapi kaméra 1.3 MP lan fitur ''[[LED flash]]'',. [[Ringtone]] ing tilpun iki jinis [[poliponik]] uga saka [[MP3]]/[[AAC]]. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana [[SMS]], [[MMS]], [[email]], ''[[instan messaging]]''. [[Batré]]né bisa dicopot, nganggo jinis [[Li-Ion]] kapasitas on 850 [[Ampere|mAh]] lan bisa kanggo nganti 200 jam nalika ''standby'' lan tahan 4 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan [[GSM]].<ref name="Motorola_ROKR_E2">{{Cite web|url=https://gsmarena.com/motorola_rokr_e2-1401.php|title=Motorola ROKR E2 - Full phone specifications|website=gsmarena.com|language=en|access-date=2018-01-17}}</ref>
== Rujukan ==
{{Reflist}}
352.737

besutan

Menu navigasi