Paus Innosentius II: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
74 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q170386 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: greja → gréja, jabatan → kalungguhan, punika, → punika)
 
[['''Paus Innosentius II]]''' punika, ngasta jabatankalungguhan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1130]]-[[1143]]).
 
[[Kategori:Paus]]
Panjenenganipun asma aslinipun
 
 
{{Paus|
Pendahulu=[[]]|
Penerus=[[]]}}
 
{{Paus-stub}}
 
[[Kategori:Paus]]
352.737

besutan

Menu navigasi