Cho Oyu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: éjaan, replaced: anggenipun → anggènipun)
c
Wonten ing sisih kilènipun Cho Oyu, wonten [[Nangpa La]], punika Glacier kanthi inggil kinten-kinten 19.000 kaki, punika dados rute perdagangan barter antawisipun [[Khumbu Sherpa]] kaliyan [[Tibet]].<ref name="internet 2">[http://highcamp.tripod.com/file/chooyu/](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
 
[[Gambar:Cho Oyu Camp I.jpg|250px|thumbjmpl|Rute anggènipun badhé minggah dhateng gunung Cho Oyu]]
[[Gambar:Cho Oyu upper slopes.jpg|250px|thumbjmpl|Kendahan Gunung Cho Oyu manawi dipunpirsani saking inggil]]
== Cuaca ==
Wonten ing ngandhap, tèmperaturipun manéka warni inggih punika 27&nbsp;°C dumugi -7&nbsp;°C. Ingkang wonten ing nginggil kinten-kinten 16&nbsp;°C dumugi -23&nbsp;°C.
11.292

besutan

Menu navigasi