Ooststellingwerf: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, padunung → sing ndunungi, propinsi → provinsi)
[[Gambar: LocatieOoststellingwerf.png|right]]
 
'''Ooststellingwerf''', iku ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[propinsiprovinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunungsing ndunungi]] cacahé ana 26.680 jiwa.
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan Kutha Walanda]]
 
{{GemeentenFriesland}}
352.737

besutan

Menu navigasi