Rèk gas: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
 
'''Rèk gas''' ya iku jinising piranti cilik kanggo ngasilake [[geni]], nganggo [[bahan bakar]] [[lenga]] utawa [[gas]]. Kanggo ngasilake pletikan geni umume migunakake [[batu rèk]] kang digesrekake marang barang liya kang kasab, lan ing jaman saiki uga ana kang migunakake piranti [[elektrik]] kanggo ngasilake pletikan geni. Gedhene geni umume bisa diatur sahengga ora mbebayani.
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Rèk]]
* [[Upet]]
352.737

besutan

Menu navigasi