Skopje: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
[[Gambar:Stone bridge in Skopje.jpg|thumb|Kreteg watu ing Skopj]]
'''Skopje''' ([[basa Makedonia]]: Скопје) iku kutha krajan [[RepublikRépublik Makedonia]]. Kutha sing dumunung ing gisiking [[Kali Vardar]] iki nduwèni padunung 515.419 jiwa.
 
[[Ibu Theresa]] lair ing kutha iki, ananging opanjenengané katurunan [[Albania]].
 
[[Kategori:Kutha krajan nagara]]
[[Kategori:Kutha ing RepublikRépublik Makedonia]]
[[Kategori:Kutha krajan nagara ing Éropah]]
 
352.737

besutan

Menu navigasi