Miloš Krasić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Miloš Krasić
MilosKrasic.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Miloš Krasić
Tanggal lair (1984-11-01) 1 Novèmber 1984 (age 31)
Papan lair Kosovska Mitrovica, Yugoslavia
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Winger / Attacking midfielder
Informasi klub
Klub saiki Juventus
Nomer 27
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1999–2004 Vojvodina 77 (7)
2004–2010 CSKA Moscow 150 (26)
2010– Juventus 33 (7)
Tim nasional
2006– Serbia 41 (3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18:54, 22 Mei 2011 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 Februari 2011 (UTC)


Miloš Krasić lair ana ing kutha kang jenengé Kosovska Mitrovica tanggal 1 November 1984 ya iku sawijining pemain bal-balan kang mbéla tim juventus.[1] Kosovska Mitrovica ya iku kutha kang panggoné ana ing sisih lor kutha Kosovo. Krasic miwiti karir bal-balané jaman cilik ana ing tim lokal Rodar Kosovska Mitrovica lan wiwit dadi pusat kawigatèné wong akèh.[1] Taun 1999, nalika umuré nembé 15 taun, dhèwèké banjur pindhah menyang Vojvodina Novi Sad.[1] Ana ing tim iki Krasić miwiti kariré dadi pemain tambahan lan dadi pemain internasional bareng karo tim Vujadin Boskov lan Sinisa Mihajlovic.[1]

Krasic ana ing Novi Sad suwéné 4 mangsa, lan dadi kaptèn tim sakdurungé pindhah menyang tim CSKA Moskow ana ing taun 2004.[1] Ing Rusia bakat saka Krasic bisa metu lan dadi inceran saka tim-tim liya merga kesuksèsané.[1] Ana ing wektu limang taun iki Milos wis tau menangaké Piala UEFA, kaping pindho dadi jawara Liga Rusia, kaping papat jawara Piala Rusia lan uga wis menangaké Piala super Rusia kaping telu.[1] Tèknik dribel lan umpané kang apik saka sisih tengen lan uga kaprigelané kanggo ngegolaké ndadèkaké Milos olèh gelar pemain paling apik Serbia merga bisa gawé gol akèh.[1] Sakwisé iku Milos banjur diundang kanggo mèlu gabung ana ing tim Nasional.[1] Pisanané ana ing tim Nasional Bal-balan sakngisoré umur 21 taun utawa skuad U-21 Milos bisa mlebu final taun 2004 ing Piala Éropah U-21 nalika kalah saka Italia.[1] Sakliyané iku Milos uga mèlu gabung ana ing Tim Nasional bal-balan kanggo Olimpiade Athena.[2] Nalika iku Milos uga dadi pemain utama kanggo kualifikasi Piala Donya 2010 lan gawé sakgol nalika lawan Lithuania lan Austria.[2]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Miloš_Krasić&oldid=966264"