Mikoyan MiG-3

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
MiG-31 "Foxhound"
MiG-31 Foxhound.jpg
 Tipe Interseptor
 Produsen Mikoyan
 Pisanan mabur 16 September 1975
 Dikenalaké 1982
 Status Aktif
 Pemakai Rusia
Kazakstan
 Cacah digawé 500
 Acuan Mikoyan-Gurevich MiG-25

Mikoyan MiG-31 (kodhe NATO: 'Foxhound') ya iku pesawat perang kanggo pencegat kang dikembangaké kanggo nggantèni MiG-25 'Foxbat'.[1]

Pengembangan[besut | besut sumber]

MiG-31BM gear.jpg

Prototip MiG-31, diwènèhi kodhe Ye-155MP mabur pertama tanggal 16 September 1975. Mèh padha karo MiG-25, sanajan arupa salah sijiné désain kang benar-benar anyar, ananging panggonan njagong dobel kanti operator senjata njagong ing mburiné juru anggegana. 16% saka awaké migunakaké bahan titanium, sawetara 33% ya iku aluminium. Material iki bisa ngurangi bobot nanging kuwat. Tangki bahan bakar digedékaké sarta mesiné migunakaké mesin turbofan low-bypass kang luwih èfisien.

Ye-155MP nggawa radar anyar kang luwih canggih, kang mampu ndetèksi sasaran ing nduwur utawa ing ngisor pesawat, sarta ngunci pira-pira sasaran sisan.

Mulai masa produksi ing taun 1979 lan mlebu dinas aktif taun 1982 kanti komando pertahanan udara Soviet (Войска ПВО / Voyska PVO (Protivo-Vozdushnaya Oborona) / Anti-Air Defense)

Sekitar 500 MiG-31 diprodhuksi. awit pecahé Uni Soviet, 280-300 isih aktif ing Rusia, sewentara 30 liyané dioperasikak déning Kazakhstan.

Désain[besut | besut sumber]

MiG-31 mèh padha karo MiG-25, kanti saluran intake manggon ing pérangan awak kanti swiwi kang kapasang ing mburiné lan duwé rong sirip vertikal. duwé konstruksi kang luwih kuwat saka MiG-25, nanging diwatesi kanggo manuver 5G ing kecepetan supersonik, amarga MiG-31 ora dirancang kanggo pertempuran jarak cepak (dogfight).

Ditenagani sepasang turbofan Soloviev D-30F6, MiG-31 duwé kecepatan maksimum Mach 2,83 ing keduwuran, sarta berkat strukturé kang luwih kuwat saka MiG-25, mampu mabur kanti kecepatan Mach 1,23 ing keduwuran. MiG-31 sebeneré mampu mabur nganti Mach 3, ananging kecepatan dhuwur tersebut bisa mengurangi umur rangka pesawat (airframe) lan mesin.

MiG-31 nggawa bahan bakar akèhé 16,350 kg (36,050 lb) kanti tambahan sepasang tangki cadangan kapasitas 5000 liter (1320 galon) ing ngisor swiwi. Ing versi seteruse duwé sistem penambahan bahan bakar ing udara (aerial refuelling).

MiG-31 diburak déning juru anggegana dibantu operator radar kang njagong ing kokpit.

Versi pengembangané dijenengi MiG-31M 'Foxhound-B' duwé radar Zaslon-M kanti jarak deteksi luwih adoh, sakiwa-tengené 400 km (250 mil) kanggo sasaran seukuran AWACS, sarta mampu nyerang 6 sasaran sisan. Versi iki uga duwé pod ECM (Electronic Counter Measures) di ujung swiwiné.

papat MiG-31 bisa bertindak minangka pesawat mini-AWACS kanti masing-masing memonitor wewengkon kang ambané 200 km lan saling koordinasi kanti data link.

Varian[besut | besut sumber]

  • MiG-31B 'Foxhound-A': versi upgrade kanti sistem avionik anyar, dikenalaké taun 1990. Penambahan sistem in-flight refueling.
  • MiG-31BS 'Foxhound-A': MiG-31 versi awal kang di-upgrade dadi MiG-31B ananging ora duwé sistem in-flight refueling.
  • MiG-31M 'Foxhound-B': versi luwih modern kang dikembangaké taun 1983. mabur pertama taun 1986. duwé radar anyar, penambahan pod ICM ing pucuk swiwi, kapasitas tangki bahan bakar digedékaké penambahan rong gantungan senjata sarta nggawa versi rudal R-33 (AA-9 'Amos') paling anyar. Pengembangan tertunda amarga masalah pemotongan anggaran.
  • MiG-31BM 'Foxhound-B': versi multi-role kanti kemampuan serang udara lan darat. Mampu nggawa rudal Kh-31 (AS-17 'Krypton'), Kh-59 (AS-13 'Kingbolt'), Kh-59M (AS-18 'Kazoo'), and Kh-29 (AS-14 'Kedge').
  • MiG-31D: MiG-31 kang nggawa rudal anti-satelit.
  • MiG-31E: versi ekspor kanti sistem kang mampu ing ngisor MiG-31 standar.
  • MiG-31FE: versi ekspor saka MiG-31BM.

Operator[besut | besut sumber]

Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
 Rusia

Spesifikasi[besut | besut sumber]

Gambar MiG-31 dilihat dari tiga sisih.
D-30 III
D-30KU-154
  • Panjang: 21,5 m(70 kaki 5 inci)
  • Rentang Sayap: 14,02 m
  • Tinggi: 6,60 m
  • Jembar Sayap: 61,41 m2
  • Berat Kosong: 22.000 kg
  • Berat Normal: 36.720 kg
  • Mesin: 2 Soloviev D-30F6 turbofan (93 kN/20.900 lb) dengan afterburner (152 kN/34.172 lb).
  • Kecepatan Maksimum: 1500 km/j (930 mph) di lumah laut; 3000 km/j (1860 mph) di ketinggian
  • Jarak Tempuh: 1250 km
  • Ketinggian Maksimum: 20.600 m
  • Rate-of-climb: 208 m/detik (41.000 kaki/menit)
  • Wing-loading: 666 kg/m2 (136 lb/kaki2)
  • Thrust-to-weight: 0,85.[2]

Persenjataan[besut | besut sumber]

  • 1 GSh-6-23 kanon kaliber 23mm 260 peluru
  • 4 Rudal R-33 (AA-9 'Amos') ing ngisor awak utawa 4 Rudal Vympel R-37 (AA-X-13 "Arrow") Versi paling anyar MiG 31M luwih-luwih bisa nggawa 6 Rudal R-37
  • 4 gantungan senjata ing ngisor swiwi kanggo 2 R-40R/R-40T (AA-6 'Acrid'), 4 R-60 (AA-8 'Aphid') atau R-73 (AA-11 'Archer') atau R-77 (AA-12 'Adder')
  • Versi fighter-bomber utawa multi-role bisa nggawa warna-warna rudal udara-lumah utawa rudal antiradar

Album[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ [1], (Kaunduh 24/11/12).
  2. ^ mikoyan-mig-3, (Kaunduh 24/11/12).

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Link[besut | besut sumber]

Cithakan:Mikoyan aircraft


Cithakan:Pesawat militèr-stub