Mie gorèng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mie goreng, mi goreng Indonesia sing disajikake ing Bali

Mie goreng umum ditemokake ing Asia Wétan, Asia Tenggara lan Asia Kidul . Ana macem-macem jinis, lelewa masak, lan bahan-bahan sing ana.

Mi goreng[besut | besut sumber]

Nyenengake daging sapi
Char kway teow
Meong chow mein saka Nepal